Yalova Üniversitesi    termalmyo@yalova.edu.tr 0226 815 56 27

YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 27 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 27-29 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir

*ubs.yalova.edu.tr sitesine kullanıcı adı kısmına  öğrenci numaranızı şifre kısmına TC kimlik numaranızı yazarak veya e devlet bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz.

*Daha önce bir yükseköğretim programında alınıp başarılı olunan ders muafiyet talepleri ilgili mevzuat gereğince kayıt tarihinden itibaren  15 gün içerisinde not durum belgesi ve ders içerikleri ile birlikte yapılır.