23-24 Kasım 5. Üniversiteler Arası Rallisi

23-24 Kasım 2018 5. Üniversiteler Arası Ambulans Rallisi kapsamında okulumuz İlk ve Acil Yadım Pr. 2. sınıf öğrencilerimizden Büşra AYDIN, Seyid Ahmet ORHAN, Güler Nazlıcan KAPLAN ve Murat ÇELİK'in üstün azim ve çabalarıyla, 7 etaptan oluşan rallinin Kardiyak Aciller etabında birinci olmuşlardır.

Bütün acil vakaların sebep olduğu en ölümcül vakaların kardiyak aciller olduğu düşünüldüğünde, öğrencilerimizle duyduğumuz haklı gurur yerini umut dolu bir güven duygusuna bırakıyor. Umarız ki, bütün öğrencilerimiz için, alınan bu başarı, hayatlarında elde etmiş olacakları en basit başarı olsun, ki öyle olacağına da inancımız tam. Çünkü, sağlık mesleğinde alınabilecek hiç bir başarı, insan hayatına dokunmanın ve hayat kurtarmanın verdiği tarifsiz duygunun yerini dolduramaz.  Meslek hayatınızın bu duyguyla dolu olması temennisiyle...

Termal M.Y.O Müdürlüğü

vakavaka1vaka2