HAKKIMIZDA

Termal Meslek Yüksekokulunda 2011 yılında öğrenci alımına başlayan fizyoterapi ön lisans programımız 2013 yılından beri her yıl düzenli mezunlarını vermektedir. Öğrencilerin her yıl yoğun rağbet gösterdiği programımızda doluluk oranı yüzde yüzdür. İki yıllık eğitim ve öğretim faaliyetleri ardından öğrencilerimiz kamu ve özel sektörde istihdam alanları bulabilmektedir. Programımız, fizyoterapi alanında mesleki bilgi ve becerilerini oluşturacak bir müfredat ile hastalarına yetkin bir şekilde hizmet verebilecek yardımcı sağlık profesyoneli olan fizik tedavi teknikeri yetiştirmeyi hedeflemektedir. Programımız; 1 Dr. Öğr.Üyesi ve  3 Öğretim görevlisi fizyoterapist akademik personel ile eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.