Yalova Üniversitesi    termalmyo@yalova.edu.tr 0226 815 56 27

İlk ve Acil Yardım Programı Oryantasyon Eğitimi Düzenledi.

Termal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu “İlk ve Acil Yardım Programı” yeni kayıt yaptıran öğrencilerine yönelik 03.10.2024 tarihinde “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitim” programı düzenledi. Programda Öğr. Gör. Dr. Emel AVÇİN ve Öğr. Gör. Gürkan ERDOĞAN öğrencilerin üniversitemizi ve yüksekokulumuzu daha iyi tanımalarını sağlamak, akademik ve sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı olmak, öğrencilik yaşamları boyunca eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamaması için neler yapmaları gerektiği, sağlık, kültür ve sosyal aktiviteler, bilgi işlem, kütüphane, öğrenci hareketliliği gibi konularda ve başvuracağı birimler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amaçlandı.