“BU KULÜPTE İŞ VAR” İSİMLİ EĞİTİM PROGRAMINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

Yaşlı Bakım Programı’na bağlı Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz Kulübü ve İŞKUR İş Kulübü’nün iş birliği ile “Bu Kulüpte İş Var” isimli eğitim programını tamamlayan öğrencilerimize sertifikalarını, Yalova Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın Erhan Dede, Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Bülent Yiğit, Müdür Yardımcımız Sayın Fahri Köroğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkan Vekilimiz Sayın Fatma Yeşil, Öğretim Görevlisi Sayın Zeynep Kılıç ve İş Kulübü Lideri Sayın Beyza Nur Çelik takdim etti.

Konuşmaları ve değerli katkıları için Sayın Erhan Dede ve Sayın Prof. Dr. Bülent Yiğit’e, eğitim sürecinde değerli bilgi ve birikimlerini bizimle paylaşan Sayın Beyza Nur Çelik’e, katılımları için Sayın Fahri Köroğlu, Fatma Yeşil ve Zeynep Kılıç hocalarımıza ve tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.