Sayın Behice Öznur BAŞARAN Hanımefendiye Teşekkür Plaketi Takdim Edildi

6.11.2019 14:00 İlk ve Acil Yardım Laboratuvarı Etkinlik

Meslek Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Laboratuvarına malzeme bağışında bulunarak öğrencilerimizin daha kaliteli uygulama eğitimi almalarına katkı sağlayan Sayın Behice Öznur Başaran Hanımefendiye Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Bülent Yiğit ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia Hacıhasanoğlu Aşılar tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Sayın Başaran'a kampüsümüz ve laboratuvarlarımız gezdirilerek okulumuz faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Okulumuza yaptığı katkıdan dolayı mutluluğunu dile getiren Başaran, bir iş kadını olarak bölgemizin ve ülkemizin her alanda daha iyiye ulaşması noktasında sorumluluk hissettiklerini ve özellikle mesleki eğitimi önemsediklerini belirtti. Sayın Başaran'a teşekkür ediyor, çalışma hayatında başarılarının devamını diliyoruz.