"Geçmişten Günümüze Darülaceze ve Darülaceze’de Verilen Bakım Hizmetleri” Konulu Söyleşi

29.11.2021 11:00 Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu Söyleşi

Okulumuz Yaşlı Bakım Programı’na bağlı Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz Kulübü ve Darülaceze Başkanlığı’nın planladığı “Geçmişten Günümüze Darülaceze ve Darülaceze’de Verilen Bakım Hizmetleri” konulu söyleşi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Darülaceze Basın Yayın Halkla İlişkiler Şube Müdürü Sayın Selda TAŞ ve Bakım Hizmetleri Şube Müdürü Sayın Esin KARAKUŞ’ a sunumları, Başkan Yardımcısı Sayın Funda ERSİN ve Özel Kalem Müdürü Sayın Merve ÇAKIR’ a katılımları için şükranlarımızı sunar, seminerimize yoğun ilgi gösteren değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.