7-9 Mart 1. Uluslararası Öğrenci Paramedik Rallisi

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi ve Parder ortaklığında 7-9 Mart 2019 tarihleri arasında Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsünde düzenlenen 21 üniversitenin katıldığı 1. Hastane öncesi acil yardım ve acil tıp sempozyumu kapsamında düzenlenen 1. Uluslararası öğrenci paramedik rallisine Öğr. Gör. Gürkan Erdoğan, Öğr. Gör. Şeyda Can, öğrenciler Nazlıcan Kaplan, Furkan Motuk, Murat Çelik ve Seyid Ahmet Orhan olarak katıldık ve 9 etap olarak düzenlenen vaka yarışmalarından Triaj etabında 3.lük, ileri kardiyak yaşam desteği etabında 2.lik aldık.

Bütün acil vakaların sebep olduğu en ölümcül vakaların kardiyak aciller olduğu düşünüldüğünde, öğrencilerimizle duyduğumuz haklı gurur yerini umut dolu bir güven duygusuna bırakıyor. Umarız ki, bütün öğrencilerimiz için, alınan bu başarı, hayatlarında elde etmiş olacakları en basit başarı olsun, ki öyle olacağına da inancımız tam. Çünkü, sağlık mesleğinde alınabilecek hiç bir başarı, insan hayatına dokunmanın ve hayat kurtarmanın verdiği tarifsiz duygunun yerini dolduramaz.  Meslek hayatınızın bu duyguyla dolu olması temennisiyle...

Termal M.Y.O Müdürlüğü