Okulumuzda Kariyer Günü Etkinliği Düzenlendi.

Termal Meslek Yüksekokulu ve İşkur Yalova İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kariyer günü etkinliği 12 Mayıs 2022 Perşembe günü Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Termal MYO Müdürü Prof. Dr. Bülent Yiğit’ in açılış konuşması ile başlayan program, Yalova İşkur İl Müdürü Erhan Dede ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ nın konuşmaları ile devam etti.  Öğleden önce ve sonra olmak üzere iki oturum olarak gerçekleştirilen programda ilk oturumda Fizyoterapi Programı davetlileri Fzt. Esra Güvenen Korkut ve Ftt. Duygu Tanrıverdi, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı davetlileri, Yalova Özel Atakent Hastanesi Kurumsal Pazarlama Koordinatörü Özgür Telek ve Yalova Özel Atakent Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Mukadder Saygın; öğleden sonraki oturumda, Yaşlı Bakım Hizmetleri Programı davetlileri Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Darülaceze Başkanı Yüksek Mimar Hamza Cebeci ve Yaşlı Bakım Teknikeri Beyza Er, İlk ve Acil Yardım Programı davetlileri Prm. Ahmet Doğan Kuday ve Prm. Hasan Basri Kızıldağ söz alarak kişisel deneyimlerini paylaşıp öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdılar. Program, İşkur Yalova İl Müdürü ve katılımcılara teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Katılımları ve konuşmaları için Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Sayın Hamza Cebeci ve Sayın Prof. Dr. Bülent Yiğit’ e, Katılımları ve Katkıları için Sayın Erhan Dede’ ye, tüm katılım gösteren konuşmacılara, tüm hocalarımıza ve tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.